Vinyylitarra omalla tekstillä, koko L

5,00 

Nyt meillä tarjolla mahdollisuus tilata vinyylitarroja omalla tekstilläsi! Monta eri fonttivaihtoehtoa, samoin värejä löytyy toistakymmentä. Vinyyli on veden kestävä, sietää hyvin auringonvaloa, ja kestää niin sisä- kuin ulkokäytössä. Liimaus on pysyvä (ei jätä kuitenkaan jälkiä poistettaessa). Sopii niin kalenterin koristeluun, kuin auton ikkunaan tai ulkokyltteihin. Soveltuu useimmille materiaaleille; puu, lasi, metalli, keramiikka, nahka, paperi, muovi, pahvi. Saat käyttöohjeet tuotteen mukana.

L= korkeus noin 4–4,5 cm fontista riippuen, maksimipituus 15 merkkiä

Ilmoita haluamasi teksti KASSALLA viesti- kenttään, tai sähköpostitse info@ihanaprintti.fi (muista ilmoittaa sähköpostiin tilausnumerosi!). Ilmoita myös fontti (katso fonttiluettelo kuvastosta, valitse fontin numero).

Tarroja myydään kolmessa eri koossa S, M, L, jotka löytyvät omina tuotteinaan verkkokaupasta. Etkö löydä haluamaasi kokoa tai fonttia? Ei hätää, laita viesti tai sähköpostia niin tehdään tarrat sinun tarpeesi mukaan!

Weight 0,010 kg
väri

kerma, vaaleanpunainen, vaalea violetti, tumma violetti, taivaan sininen, meren sininen, sininen, vihreä, sinivihreä, fuksian punainen, räikeä pinkki, auringonkukan keltainen, valkoinen, musta, ruusukulta, kulta, hopea, kulta harjattu, hopea harjattu, matta hopea, matta kulta, matta musta, matta valkoinen, matta vaaleanpunainen, matta sininen, hologrammi sininen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vinyylitarra omalla tekstillä, koko L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top