Lahjaideoita Äitienpäivään

Äitienpäivä on pian taas täällä, varma kevään merkki! Sitä on kiva juhlistaa ihan vaikka vaan kevään kunniaksi, itse ainakaan äitinä(kään) niin kauheasti tykkää olla huomion keskipisteenä… Mutta lahjojahan on aina kiva saada! Kokosin tähän postaukseen muutamia lahjaideoita äitienpäivään.

lahjaideoita äideille

Jos äitisi/mummisi tykkää askartelusta, päiväkirjan tekemisestä, kalenterituunauksesta tai korttiaskartelusta, ihan huippu helppo ja kiva lahja on Ihanaprintin oma yllätysboksi. Niitä saa 3 eri tyylillä, ja jokainen on täynnä ihania tuotteita askarteluun ja tuunailuun. Boksit pakataan aina valmiiksi kauniisti laatikkoon silkkipaperiin, joten on oiva lahja jo sellaisenaan.

Voit tilata boksin myös suoraan saajan osoitteeseen laittamalla kassalla ruksi toimitus eri osoitteeseen-kohtaan, ja kun vielä merkitset kassalla tilaustiedoissa kommentin tietoihin viestin, niin laitamme sinun tekstisi viestinä pakettiin, kauniiseen korttiin kirjoitettuna. Näin toimimme tarvittaessa tietenkin muissakin tuotteissa. Yllätysboksin hinta on 17,50e + toimitusmaksu 3,50e.


Toinen hyvä lahjaidea on käytännöllinen kassi, jumppakassi tai suojatasku läppärille. Meillä on nyt tarjolla muun muassa ihania kukkakuoseja, ja lisäämme ihan pian uusia kuoseja valikoimiin. Nämä tuotteet tulevat suoraan yhteistyökumppanilta, ja ovat käytännössä viikossa perillä (emme tosin voi antaa takuuta toimitusajoista, joka valitettavasti vaihtelee ajankohdan ja kysynnän mukaan).


Erinomainen lahjaidea on myös antaa äidille jotain, mikä kuvastaa lämpöä, hyvää mieltä ja läheisyyttä. Tähän sopii erittäin hyvin lämmin torkkupeitto, pehmeä tyynynpäällinen tai muki josta juodaan lämmintä juomaa.


Mikäli äidin/mummin seinillä on vielä tilaa, sisustusjuliste on aina kiva lahjaidea. Meiltä löytyy erityylisiä julisteita, eri koossa. Lisää julisteita tulossa ihan lähiaikoina.


Ja sitten vielä se kuuluisa viime hetken- tyyppien lahja, eli tuttu ja turvallinen lahjakortti 🙂

Meiltä saat lahjakortin haluamallasi summalla, ja kätevästi suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Mikäli haluat, voimme myös lähettää kauniin lahjakortin fyysisesti postissa lahjansaajalle, ilman erillistä postituskulua.

Toivottavasti näistä ideoista oli sinulle apua lahjan löytämisessä. Mikäli tapana ei ole ostaa lahjaa ollenkaan, vaan muistaa lähinnä postikortilla, kukilla tai vastaavasti, meiltä löytyy myös kauniit Äitienpäiväkortit, jotka halutessasi voimme lähettää suoraan saajalle kassan viestikenttään kirjoittamallasi viestillä. Jos samalla tilaat myös itsellesi tuotteita, muista ostaa kortille postituspalvelu- tuote mukaan.

Ihanaa Äitienpäivää!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00