Mistä kaikki lähti

Reilu vuosi sitten innostuin toden teolla plannereista (suomeksi kalenteri tai nimensä mukaisesti suunnittelukirja?!) Tilasin itselleni upean vaaleanpunaisen A5 kokoisen kansion, ja siihen ihanat välilehdet ja kalenterilehdet. Ahmin tietoa erilaisista tuotteista plannereihin liittyen, ja tilailin ihania tarroja, muistilappuja ja kyniä yms.

Pikkuhiljaa mielessäni kypsyi ajatus alkaa suunnittelemaan kalenterisivuja itse. Aloitin suunnittelemaan, ja seuraava ajatus olikin, voisiko joku muu olla kiinnostunut suomenkielisistä kalenterisivuista? Tein hieman tutkimusta asiasta, ja ilmeisemmin kovin paljon suomalaisia sivuja ole tarjolla, englannin kielisiä sitäkin enemmän 🙂

Lisäksi minua kiinnostaa yleisesti ajanhallinta ja oikeastaan sitä kautta tavoitteiden asettaminen, saavuttaminen ja siihen liittyvä elämänhallinta. Tästä vielä lisää myöhemmin!

Pinterest on oikea ideoiden ja ihastelun aarrearkku, ja sieltä saankin ideoita ja inspiraatiota suunnitelmiini. Käythän tutustumassa myös Pinterest-sivuuni (linkki sivun alaosassa), ja seuraa saadaksesi inspiraatiota omaan kalenterisuunnitteluun.

Jaan myös tänne blogiin ajoittain ideoita ja vinkkejä kalentereihin, suunnitteluun ja ajanhallintaan liittyen. Hyvin suunniteltu on todellakin puoliksi tehty!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00