Ohjeita

Täältä löydät ohjeet heti tulostettavien tuotteiden lataamiseen ja tulostamiseen.

Kun olet ostanut ladattavan tuotteen, saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on linkki lataukseen. Ladattavat tuotteet ovat useimmiten pdf-muodossa, koska näin ne on paras tulostaa ja skaalata eri kokoihin. Kun olet ladannut pdf:n, voit tallentaa sen omalle tietokoneelle, ja tulostaa saman tien.

Kannattaa aina tarkistaa oman tulostimesi asetukset. Pdf:t ovat oletuksena A4 kokoiset, ja tuotekuvan mukaisia. Esimerkiksi A5 koon kalenterisivut/insertit ovat suunniteltu tulostettavaksi A4 paperille niin, että pdf-tiedostossa on valmiiksi 2x A5 koon sivua.

Vinkki! jos tulostat A5 kalenterisivuja asetuksella 2 per sivu, saat A6 koon kalenterisivuja.

Voit tulostaa kaikki ladattavat joko värillisenä tai harmaasävynä. Väri on CMYK muodossa, koska yleisimmät kotitulostimet käyttävät tätä värimallia. Mikäli haluat tuotteita muussa muodossa, otathan yhteyttä! Voit tulostaa sivuja myös ammattimaisen tulostuskaupan/painopalvelun kautta.

Mikäli tilasit ladattavan tuotteen omilla tiedoilla täytettäväksi, saat tuotteen sähköpostiisi kun se on valmis. Kustomoitavien tuotteiden toimitusaika on 1-5 päivää tuotteesta riippuen.

Jos on kysyttävää tai ongelmia, otathan yhteyttä!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00