Syysuutta tulossa

Heippa taas pitkästä aikaa… Olen jo pitkään suunnitellut uusia tuotteita verkkokauppaan, ja ilokseni voin kertoa, että ihan pikapuoliin uusia tuotteita saadaan myyntiin! Ideoita olisi vaikka kuinka, aikaa niiden toteuttamiseen valitettavasti liian vähän… Joka tapauksessa, alla oleva kuva kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa. Ihanaprintti goes crafty! Eli kauppaan on tulossa itse tehtyjä tuotteita, handmade by Ihanaprintti.

Mitä sitten on tulossa? Ihan pian saapuu kauppaan muun muassa kalenterikoruja (planner charms, planner pendants), kauniita kirjanmerkkejä/paperiliittimiä, kynänpidikkeitä kalenteriin/ muistikirjaan, ja ihania tarroja! Lisäksi tulossa lisää kortteja mm. A5 ja A6 koossa, joilla voi myös koristella kalenteria, ja 6-renkaiseen (filofax) kalenteriin erityisesti välilehtiä, inserttejä, kirjanmerkkejä ja paljon muuta ihastuttavaa.

Planner charmseja eli kalenterikoruja voi myös käyttää ihan tavallisina koruina, vetoketjun pidikkeenä, ompelusten rivimerkkareina tai vaikka avaimenperänä.

Myöhemmin syksyllä tulossa väritysvihkoja sekä aikuisille että lapsille, ja erilaisia tehtäväkirjoja. Näitä ajattelin tarjota sekä valmiina fyysisenä tuotteena, että itseladattavina ja kotona tulostettavina tuotteina.

Tälläistä tällä kertaa, seuratkaahan Instagramissa Ihanaprinttiä, niin pysytte uutuuksista ajan tasalla!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00