A5 viikkoaukeama kellonajoilla kalenteri, tulostettava tiedosto

1,50  sis. alv 24%

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaunis A5 koon viikkoaukema kalenteriin. Viikkonäkymä ma- su kellonajoilla, lisäksi tilaa muistiinpanoille ja tehtävälistoille.

Kun ostat digitaalisen tuotteet, saat linkin sähköpostiisi, josta voit avata tiedoston. Saat ladata ja tulostaa sivun niin usein kuin haluat, rajattomasti.

Digitaalinen tuote on nimensä mukaisesti tietokoneella ladattava tiedosto, tässä tapauksessa .pdf. Saat tiedoston auki ilmaisella ohjelmalla, joka yleensä löytyy jokaisesta tietokoneesta, mutta tarvittaessa voit ladata erillisen ohjelman, kuten Acrobat reader.

Tiedostot on suunniteltu tulostettavaksi A4 sivulle. Esimerkiksi viikkoaukeama A5 on kaksi A5 koon sivua jotka on helppo tulostaa suoraan A4 koon paperille, marginaalit huomioituna rei’ittämiseen. Tiedostoista voi myös koota vihkon. Useimpia tiedostoja voi myös tulostaa pienemmäksi, esimerkiksi tulostamalla yhdelle sivulle kaksi aukeamaa pystykoossa, jolloin sivut olisivat A6 koossa.

Värilliset tiedostot voi hyvin tulostaa myös mustavalkoisella tulostimella, harmaansävyisenä.

Parhaimman tuloksen saat hyvälaatuisella, hieman paksummalla tulostuspaperilla, esimerkiksi 120g paksuisella paperilla.

Tiedoston jakaminen muille ja käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty.  Jälleenmyynti on tekijänoikeuslain mukaan kielletty. ©ihanaprintti 2021

Tämä tuote saatavilla myös fyysisenä paperituotteena täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

A5 viikkoaukeama kellonajoilla kalenteri, tulostettava tiedosto
1,50  sis. alv 24%