Personal No Spend- haaste kalenterisivut

1,50  sis. alv 24%

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Aloita säästäminen nyt! Kaunis ja käytännöllinen  tulostettava personal- koon No spend eli älä tuhlaa- haastesivu kalenteriin (yhden sivun koko 9,5 cm x 17 cm). Sivulla 31 päivättyä kennoa, odotukset ja tavoitteet listaus, sekä motivaatio-laatikko. Aloitus-ja loppupäivämäärille oma kohtansa. Tee selkeä suunnitelma säästämistä varten, niin onnistut paremmin.

Kun ostat digitaalisen tuotteet, saat linkin sähköpostiisi, josta voit avata tiedoston. Saat ladata ja tulostaa sivun niin usein kuin haluat, rajattomasti.

Digitaalinen tuote on nimensä mukaisesti tietokoneella ladattava tiedosto, tässä tapauksessa .pdf. Saat tiedoston auki ilmaisella ohjelmalla, joka yleensä löytyy jokaisesta tietokoneesta, mutta tarvittaessa voit ladata erillisen ohjelman, kuten Acrobat reader.

Tiedostot on suunniteltu tulostettavaksi A4 sivulle. Esimerkiksi viikkoaukeama personal on kaksi personal koon sivua jotka on helppo tulostaa suoraan A4 koon paperille, marginaalit huomioituna rei’ittämiseen. Tiedostoista voi myös koota vihkon. Useimpia tiedostoja voi myös tulostaa pienemmäksi, esimerkiksi tulostamalla useamman tiedoston yhdelle sivulle. Useimmat tulostimet antavat myös mahdollisuuden muokata kokoa tarpeen mukaan.

Värilliset tiedostot voi hyvin tulostaa myös mustavalkoisella tulostimella, harmaansävyisenä.

Parhaimman tuloksen saat hyvälaatuisella, hieman paksummalla tulostuspaperilla, esimerkiksi 120g paksuisella paperilla.

Tiedoston jakaminen muille ja käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. Jälleenmyynti on tekijänoikeuslain mukaan kielletty. ©ihanaprintti 2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Personal No Spend- haaste kalenterisivut
1,50  sis. alv 24%