Personal tulostettava kirjalista aukeama

1,50  sis. alv 24%

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kätevä kirjalista personal- koon kalenteriin (yhden sivun koko 9,5 cm x 17 cm). Kaksi sivua eli aukeama. Toisella sivulla kirjalista, ja toisessa top 3 parhaat kirjat, pakko lukea- lista sekä lue kun ehdit- lista ja kolmen kirjan kuvitus, jonka kirjat voit itse täyttää haluamallasi tekstillä tai kuvituksella. Keskellä kaunis kirja-aiheinen kuvitus.

Kun ostat digitaalisen tuotteet, saat linkin sähköpostiisi, josta voit avata tiedoston. Saat ladata ja tulostaa sivun niin usein kuin haluat, rajattomasti.

Digitaalinen tuote on nimensä mukaisesti tietokoneella ladattava tiedosto, tässä tapauksessa .pdf. Saat tiedoston auki ilmaisella ohjelmalla, joka yleensä löytyy jokaisesta tietokoneesta, mutta tarvittaessa voit ladata erillisen ohjelman, kuten Acrobat reader.

Tiedostot on suunniteltu tulostettavaksi A4 sivulle. Esimerkiksi viikkoaukeama personal on kaksi personal koon sivua jotka on helppo tulostaa suoraan A4 koon paperille, marginaalit huomioituna rei’ittämiseen. Tiedostoista voi myös koota vihkon. Useimpia tiedostoja voi myös tulostaa pienemmäksi, esimerkiksi tulostamalla useamman tiedoston yhdelle sivulle. Useimmat tulostimet antavat myös mahdollisuuden muokata kokoa tarpeen mukaan.

Värilliset tiedostot voi hyvin tulostaa myös mustavalkoisella tulostimella, harmaansävyisenä.

Parhaimman tuloksen saat hyvälaatuisella, hieman paksummalla tulostuspaperilla, esimerkiksi 120g paksuisella paperilla.

Tiedoston jakaminen muille ja käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. Jälleenmyynti on tekijänoikeuslain mukaan kielletty. ©ihanaprintti 2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Personal tulostettava kirjalista aukeama
1,50  sis. alv 24%