Weekly planner and schedule A5 kalenterisivut

2,00  sis. alv 24%

Kuvaus

Kauniit englanninkieliset kalenterisivut A5 kokoisena, jonka voi kätevästi tulostaa suoraan a4 kokoiselle paperille ja leikata puoliksi. 2 A5 kokoista pdf-tiedostoa. Viikonpäivät ma-su yhdellä sivulla, viikkosuunnitelma toisella. Hyvin tilaa listoille ja merkinnöille.

Kun ostat digitaalisen tuotteet, saat linkin sähköpostiisi, josta voit avata tiedoston. Saat ladata ja tulostaa sivun niin usein kuin haluat, rajattomasti.

Digitaalinen tuote on nimensä mukaisesti tietokoneella ladattava tiedosto, tässä tapauksessa .pdf. Saat tiedoston auki ilmaisella ohjelmalla, joka yleensä löytyy jokaisesta tietokoneesta, mutta tarvittaessa voit ladata erillisen ohjelman, kuten Acrobat reader.

Tiedostot on yleensä suunniteltu tulostettavaksi A4 sivulle. Esimerkiksi aukeama A5 on kaksi A5 koon sivua jotka on helppo tulostaa suoraan A4 koon paperille, marginaalit huomioituna rei’ittämiseen. Tiedostoista voi myös koota vihon. Useimpia tiedostoja voi myös tulostaa pienemmäksi, esimerkiksi tulostamalla yhdelle sivulle kaksi aukeamaa pystykoossa, jolloin sivut olisivat A6 koossa.

Värilliset tiedostot voi hyvin tulostaa myös mustavalkoisella tulostimella, harmaansävyisenä.

Parhaimman tuloksen saat hyvälaatuisella, hieman paksummalla tulostuspaperilla, esimerkiksi 120g paksuisella paperilla.

Tiedoston jakaminen muille ja käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. Jälleenmyynti on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

©ihanaprintti 2022

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Weekly planner and schedule A5 kalenterisivut
2,00  sis. alv 24%