Yllätysboksi

17,50  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ihastuta itseäsi tai läheistä näillä ihanilla Ihanaprintin omilla yllätysbokseilla!

Nyt saatavilla yllätysboksi kolmella eri tyylillä; Vintage– vanhan ajan tunnelmaa, Hempeys– pastellivärinen unelma ja Värikäs– kawaii tyylinen söpöysboksi. Jokainen boksi sisältää sekä Ihanaprintin omaa tuotantoa että myös ihan uusia tuotteita muilta valmistajilta, joita ei normaalisti ole myynnissä Ihanaprintin verkkokaupassa.

Yllätysboksi on aina tuotearvoltaan vähintään 25 euroa. Jokainen boksi on erilainen, et siis voi tilata kahta samanlaista boksia, tosin joissain bokseissa voi joskus olla joitain samoja tuotteita. Otamme myös huomioon vuodenajat tuotevalinnoissa. Tuotekuvat ovat esimerkkejä, yllätysboksit ovat nimensä mukaisesti yllätyksiä, joten tuotteet vaihtelevat.

Boksit sisältää aina vähintään seuraavat tuotteet:

2 kpl Ihanaprintin omaa tarra-arkkia
1 kpl Ihanaprintin koruklemmari
1 kpl Ihanaprintin kalenterikoru
1-3 journaling cardia eli erikokoista kuvakorttia
1-3 erikokoista washiteippirullaa
1-3 post it- lappuja/pieniä muistilappuja
10 – 20 yksittäistä die cut tarraa
1 kpl Kynä

Tämä on aivan ihanteellinen lahja paperiaskartelun ja kalenterituunauksen ystävälle! Myös näinä aikoina on hyvä idea ilahduttaa itseään tällä ihanalla yllätysboksilla. Boksin tuotteet on pakattu kauniiseen silkkipaperiin, ja laatikko lähetetään kirjeenä (postikulut 3,50e).

Yllätysboksilla on normaali palautusoikeus, eli voit palauttaa tuotteen muuttumattomana ja (tuotteet) avaamattomana 14 päivän sisällä. Boksi myydään yhtenä tuotteena (eli jos palautat boksin, palautat kaikki sen sisältämät tuotteet samanlaisen kuin ne ovat tulleet). Emme siis vastaanota yhden tietyn tuotteen palautusta yllätysboksista (paitsi tietenkin, jos tuote on viallinen). Palautuksissa ota AINA yhteyttä info@ihanaprintti.fi ensin.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tyyli

Vintage, Hempeys, Värikäs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yllätysboksi
17,50  sis. alv 24%