Uutta verkkokaupassa

Kevään tullessa olen lisännyt paljon uutta verkkokauppaan. Olen muun muassa ottanut yhteistyökumppanin kautta ihan uusia tuoteosastoja myyntiin kuten mukit, läppärin suojataskut, kassit, torkkupeitot ja tyynyliinan päälliset. Suunnittelen/sommittelen grafiikan itse tuotteisiin, ja yhteistyökumppani hoitaa sekä painatuksen tuotteisiin että lähetyksen suoraan asiakkaille. Nämä tuotteet lähetetään siis yhteistyökumppanin tiloista Latviasta, ja oman kokemuksen mukaan saapuvat noin viikossa tilauksesta, melko nopeasti siis.

Grafiikasta puheen ollen, käytän töissäni sekä ostettua että itse tehtyä grafiikkaa. Enemmän tällä hetkellä ostettua, koska aikani ei yksinkertaisesti riitä tuottamaan omaa grafiikkaa riittävästi tällä hetkellä. Jatkossa toivon, että saan enemmän omaa, ihan itse piirrettyä/suunniteltua grafiikkaa verkkokaupan tuotteisiin. Kaikki tuotteet olen kuitenkin itse suunnitellut ja sommitellut valmiista/omista grafiikoista, eli kädenjälkeni näkyy kaikissa tuotteissa muodossa tai toisessa joka tapauksessa.

Korunosat ja klemmarit on tilattu suomalaisilta ja kiinalaisilta toimittajilta. Suunnittelen ja kokoan korut ja koruklemmarit itse. Akryylicharmsit tulevat Italiasta, vinyylitarrat Ruotsista. Postikortit, julisteet ja osa paperitavarasta on ihan suomalaisesta, paikallisesta painotalosta. Kalenteritarrat ja osan paperitavarasta teen itse tulostamalla ja leikkaamalla elektronisella leikkurilla. Yritän aina, kun mahdollista, käyttää ostoksissani suomalaista lähialueen pienyritystä. Toivoisin, että Suomessa voisi joskus tulevaisuudessa olla taas kannattavaa tehdä erilaisia tuotteita ja materiaaleja, ettei kaikkea tarvitsisi tilata toiselta puolen maapalloa…

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00